At Aurinkopaneelit

Miksi aurinkopaneelit?

Täältä löydät tietoa aurinkoenergian hyödyistä, sekä usein kysyttyjä kysymyksiä aurinkoenergiaan liittyen.

Aurinkoenergian hyödyt

Pienemmät sähkölaskut

Aurinkopaneelien avulla pienennät sähkölaskuasi merkittävästi, sekä vältyt nousevilta sähkönsiirtomaksuilta, lisäksi voit myydä ylituotetun sähkön verkkoyhtiölle.

Kiinteistön arvo nousee

Investointi Aurinkovoimaan nostaa kiinteistösi arvoa. Nykyaikaisten Aurinkopaneelien käyttöikä on 30-40 vuotta, ja investoinnista voidaan hyötyä vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

Uusiutuvaa energia

Aurinkosähkö pienentää hiilijalanjälkeä ja on varmasti ympäristöystävällinen valinta, Aurinkopaneelit hankkimalla teet oman osuutesi ympäristön hyväksi

Askarruttaako aurinkopaneelien hankkiminen?

Lue usein kysytyt kysymykset ja kysy lisää olemalla meihin yhteydessä.

Kuinka paljon voisin säästää energiakuluissa?

Vaikka 80% suomalaisista suhtautuu myönteisesti aurinkopaneeleihin ja puolet on jo harkinnut aurinkopaneelien hankkimista, on usealla kuluttajalla vielä epäilys investoinnin kannattavuudesta. Kyseessä on ennemminkin sijoitus ja tämä epävarmuus johtuu suurelta osin tietämättömyydestä.

Miten hyvin aurinkopaneelit tuottavat suomen olosuhteissa?

Fakta on se, että suurimmassa osassa Suomea pystytään hyödyntämään 90% auringon säteilyenergiasta maaliskuusta lokakuuhun.  Helsingissä ja Saksan Hampurissa säteilytaso on sama ja nimenomaan tästä on kyse, kun hyödynnetään auringosta vapautuvaa energiaa. Keski-Euroopassa aurinkoenergiaa hyödynnetään huomattavasti enemmän, kuin suomessa näiden ennakkoluulojen vuoksi.

Estääkö pilvinen sää aurinkoenergian hyödyntämisen?

Saatat ajatella, että esimerkiksi pilvinen sää estää auringon energian hyödyntämisen, näin ei kuitenkaan ole. Aurinkopaneelit keräävät auringosta maahan tulevaa säteilyä ja tämä säteily läpäisee myös pilvet.

Todellisuudessa ainoa haaste säteilyn maksimaaliseen hyödyntämiseen on ylituotannon käyttäminen järkevästi, sähkön varastoinnin ollessa vielä hyvin haasteellista. Tätä ongelmaa voi kuitenkin kompensoida myymällä ylituotettua sähköä sähköyhtiöille ja lisätä sijoituksen kannattavuutta.

Talvella lumesta heijastuva auringonsäteily tuottaa lisää aurinkopaneelien tuottoja lämpötilan ollessa viileämpi, paneeleissa olevat kiteet toimivat tehokkaammin. Siksi suomen olosuhteet sopivatkin loistavasti aurinkoenergian hyödyntämiseen.

Kuinka monta päivää aurinkopaneelien asentaminen kestää?

Aurinkopaneeleja asennetaan ympäri vuoden ja niiden asennustyö kestää yleensä yhden päivän. Asennus ei aiheuta vahinkoa katollesi ja se suunnitellaan katollesi sopivaksi. Kuten myös järjestelmän koko ja suuntaus kiinteistössä, hoidetaan optimaalisesti sinun tarpeisiisi.

Onko kartoitus maksullinen?

Me At Aurinkopaneeleilla kartoitamme aina ensin tarpeesi ilmaisella käynnillä, joka ei sido sinua mihinkään. Voit keskustella asiantuntijamme kanssa sinua askarruttavista asioista ja vahvistaa ajatustasi järjestelmän hyödyistä, sekä sijoituksen tuottavuudesta.

Jätä yhteystietosi meille, niin otamme sinuun yhteyttä ja sovimme mahdollisesta kartoituskäynnistä. 

Kysy myös edullisesta rahoituksesta yhteistyökumppanimme kautta.

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä meiltä maksuton kartoituskäynti tai tarjous oheisella lomakkeella

Lue tietosuojaseloste klikkaamalla tästä

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

info@ataurinkopaneelit.fi
Asiakaspalvelun numero 09 8561 9004, avoinna arkisin 12:00-14:00.

Toiminta-alueet

Keski-Suomi
Pirkanmaa
Päijät-Häme
Varsinais-Suomi
Pohjois-Savo
Etelä-Savo
Kymenlaakso
Kanta-Häme
Etelä-Karjala
Pohjois-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Satakunta
Pohjanmaa